Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας

Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας
Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας (Pascal Packaging Systems), για περισσότερα από 40 χρόνια, εξειδικεύεται στις υπηρεσίες και τα προϊόντα βιομηχανικού εξοπλισμού παραγωγής και συσκευασίας. Από το 1978, παρέχουμε και εξελίσσουμε ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα, που εγγυημένα προσδίδουν υψηλή αξία στο τελικό προϊόν. Η διαρκής εξέλιξη της Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας με απόλυτη επιτυχία. Αποτέλεσμα της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητάς μας είναι η διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών με ηγέτιδες εταιρείες, από τους παρακάτω κλάδους:

Τρόφιμα – Ποτά | Φάρμακα – Καλλυντικά | Καπνοβιομηχανία | Δομικά Υλικά | Βιομηχανία Πλαστικών | Γραφικές Τέχνες

Με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης. Με έδρα την Αθήνα, παρουσία στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, αλλά και με το ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών και μεταπωλητών, έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας
Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας
Υπηρεσίες – Προϊόντα

Η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας, ως στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων βιομηχανιών στην Ελλάδα, σχεδιάζει και εξελίσσει λύσεις, που με αποτελεσματικότητα συμβάλλουν στην επιτυχία των ποιοτικών και ποσοτικών στόχων παραγωγής και των κανονισμών ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής.

Στις υπηρεσίες και τα προϊόντα, που προσφέρει η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας, περιλαμβάνονται τα εξής:

Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας
Αξίες

Η ανοδική πορεία και η διαρκής εξέλιξη της Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας βασίζεται στη δέσμευσή της για αξιοπιστία σε κάθε επίπεδο των συνεργασιών της. Έτσι, έπειτα από την απαραίτητη διερεύνηση των αναγκών κάθε πελάτη, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε την κατάλληλη λύση. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας την καθιστά πολύτιμο συνεργάτη, καθώς η υποστήριξη που παρέχει συνεχίζεται και μετά την πώληση. Παράλληλα, η αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και των προϊόντων που διαθέτουμε αποτελεί βασική αξία για την περαιτέρω ανάπτυξή μας. Σε αυτό το πλαίσιο, αξιοποιούμε την πολυετή εμπειρία μας, ώστε να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις πλέον απαιτητικές εφαρμογές με απόλυτη επιτυχία.

Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας
Ιστορία

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά ήδη από το 1924, με την ονομασία Πασκάλ Στρούζα και κύριο χώρο δράσης την ελληνική Φαρμακοβιομηχανία. Το 1968, η εταιρεία επεκτάθηκε στον εξοπλισμό της Παραγωγής και Συσκευασίας Φαρμακευτικών προϊόντων, για να συνεχίσει αργότερα στον κλάδο των τροφίμων, των χημικών και άλλων βιομηχανικών προϊόντων. Η ανοδική πορεία της εταιρείας οδήγησε στη δημιουργία της Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας ως τμήμα της δομής της Πασκάλ Στρούζα, το 1978, παραμένοντας έως σήμερα μέλος του ομίλου εταιρειών Πασκάλ Στρούζα. Κατά τη δεκαετία του 1980, η έντονη ανάπτυξη της Ελληνικής Βιομηχανίας αποτέλεσε βασικό παράγοντα για το διαχωρισμό των δραστηριοτήτων των δύο εταιρειών. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη και την εξειδίκευση της Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας στον τομέα της βιομηχανικής σήμανσης και συσκευασίας.

Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας
Δομή

Σήμερα, η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας Α.Ε. είναι μέλος του ομίλου εταιριών Πασκάλ Στρούζα, με συνολικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ, 65 υπαλλήλους και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. Για την καλύτερη εμπορική, αλλά και τεχνική υποστήριξη των συνεργατών μας, στην εταιρεία λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

  • Τμήμα πωλήσεων, αποτελούμενο από έμπειρους βιομηχανικούς πωλητές
  • Τμήμα Ανάλυσης Εφαρμογών, στο οποίο σχεδιάζονται, κοστολογούνται και προτείνονται ολοκληρωμένες λύσεις πολύπλοκων ζητήσεων
  • Τεχνικό τμήμα, που αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς
  • Υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη (τεχνικό τμήμα και τμήμα πωλήσεων)
  • Εξουσιοδοτημένο δίκτυο μεταπωλητών σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με συνεργαζόμενους εκπαιδευμένους τεχνικούς
Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας
Όραμα

Έως και σήμερα, έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση που έχουμε συναντήσει. Η επιδίωξή μας για συνεχή βελτίωση βρίσκεται στον πυρήνα της δραστηριότητας της Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας. Στόχος μας είναι η εξέλιξη των ολοκληρωμένων λύσεων βιομηχανικού εξοπλισμού που προσφέρουμε, ώστε να στηρίζουμε μακροχρόνια τους συνεργάτες μας. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε σταθερή παρουσία σε κλαδικές εκθέσεις, ενώ εξίσου διαρκής είναι η εκπαίδευσή μας, σε συνεργασία με τους οίκους που εκπροσωπούμε. Διανύοντας την τέταρτη γενιά διαχείρισης της εταιρείας μας, έχουμε ως προτεραιότητα να συνεχίσουμε να αποτελούμε το στρατηγικό συνεργάτη για την Ελληνική Βιομηχανία.

Επικοινωνήστε μαζί μας!