Εκτυπωτές Βιομηχανικής χρήσης

Θερμικοί εκτυπωτές Βιομηχανικής χρήσης

Οι θερμικοί εκτυπωτές βιομηχανικής χρήσης είναι κατάλληλοι για χώρους εργασίας υψηλής έντασης και απαιτήσεις σε μεγάλο όγκο παραγωγής. Η βασική τους διαφορά με τους επιτραπέζιους θερμικούς εκτυπωτές είναι η ταχύτητα. Ωστόσο, διατηρούν ακέραιη την ποιότητα από την πρώτη έως και την τελευταία εργασία καθημερινά.

Οι βιομηχανικοί εκτυπωτές έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν πολλαπλές τεχνολογίες λειτουργίας, προκειμένου να προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε εργασίας.

Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για τις απαιτήσεις χώρων αποθήκευσης ή γραμμών παραγωγής, αυτοί οι εκτυπωτές διακρίνονται για την αντοχή τους σε σκληρά περιβάλλοντα.

Αντίστοιχα, η ποικιλία των επιλογών που διαθέτουν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες για οποιαδήποτε εφαρμογή.

Ενδεικτικά προϊόντα

SQUIX

SQUIX

Οι θερμικοί εκτυπωτές βιομηχανικής χρήσης της σειράς SQUIX του οίκου cab απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.

ME240

ME240

Η σειρά βιομηχανικών εκτυπωτών ME240 του οίκου TSC διακρίνεται για το σχεδιασμό της, την αθόρυβη λειτουργία και τη γρήγορη παραγωγή ετικετών, έχοντας, παράλληλα, μεγάλη αντοχή σε σκληρά περιβάλλοντα.

TTP-2410MT

TTP-2410MT

Η αναβαθμισμένη σειρά βιομηχανικών εκτυπωτών TTP-2410MT του οίκου TSC διαθέτει μια κεφαλή εκτύπωσης υψηλής τεχνολογίας και έναν νέο, ταχύτερο επεξεργαστή.
Σειρά EOS

EOS

Οι θερμικοί εκτυπωτές βιομηχανικής χρήσης της σειράς EOS του οίκου cab συνδυάζουν όλες τις λειτουργίες ενός σταθερού εκτυπωτή ετικετών με την καλύτερη δυνατή λειτουργία.