Κλειστικά Χαρτοκιβωτίων

Κλειστικά Χαρτοκιβωτίων

Η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας Α.Ε. διαθέτει κλειστικά χαρτοκιβωτίων, κατάλληλα για κάθε μέγεθος χαρτοκιβωτίου. Πρόκειται για αυτόματα και ημιαυτόματα βιομηχανικά συστήματα με πλαστική αυτοκόλλητη ταινία, με μοντέλα για πλήρη κάλυψη κάθε εφαρμογής.

Τα κλειστικά χαρτοκιβωτίων διακρίνονται για την ακρίβεια με την οποία λειτουργούν, ενώ δίνουν τη δυνατότητα για ταυτόχρονο κλείσιμο του άνω και του κάτω μέρους.

Η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας Α.Ε. σχεδιάζει custom εφαρμογές, όπου η κίνηση ρυθμίζεται με ειδικά διαμορφωμένους πλευρικούς ιμάντες.

Ενδεικτικά προϊόντα

Κλειστική Μηχανή Χ/Κ APFX FA500

Κλειστική Μηχανή Χ/Κ
APFX FA500

Η μηχανή κλεισίματος χαρτοκιβωτίων APFX FA500 διασφαλίζει το σωστό κλείσιμο των χαρτοκιβωτίων σε διάφορα μεγέθη.

Κλειστική Μηχανή Χ/Κ APFX FB500

Κλειστική Μηχανή Χ/Κ
APFX FB500

Η μηχανή κλεισίματος χαρτοκιβωτίων APFX FB500 χρησιμοποιεί αυτοκόλλητη ταινία και διασφαλίζει το σωστό κλείσιμο των χαρτοκιβωτίων σε διάφορα μεγέθη.

Κλειστική Μηχανή Χ/Κ APFX FC500

Κλειστική Μηχανή Χ/Κ
APFX FC500

Το ημιαυτόματο μηχάνημα διαμόρφωσης χαρτοκιβωτίων APFX FC500 είναι πλήρους πνευματικής λειτουργίας.

Κλειστική Μηχανή Χ/Κ SC1 500M

Κλειστική Μηχανή Χ/Κ
SC1 500M

Η ημιαυτόματη μηχανή κλεισίματος SC1 500M για χαρτοκιβώτια του ιταλικού οίκου Filma διαθέτει δύο πλάγιους ιμάντες κίνησης με δύο ανεξάρτητους κινητήρες.

Κλειστικές Μηχανές Χ/Κ GEM 520 & GEM 670

Κλειστικές Μηχανές Χ/Κ
GEM 520 & GEM 670

Οι ημιαυτόματες κλειστικές μηχανές Χ/Κ GEM 520 & GEM με αυτοκόλλητη ταινία, του ιταλικού οίκου Comarme, έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν χαρτοκιβώτια μήκους και ύψους 520mm και 670mm αντίστοιχα.