Δυναμικός έλεγχος Βάρους - Συστήματα Ζύγισης

Δυναμικός έλεγχος Βάρους - Συστήματα Ζύγισης

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της ποιότητας της παραγωγής, η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας Α.Ε. διαθέτει καινοτόμα συστήματα ζύγισης για το δυναμικό έλεγχο του βάρους των προϊόντων.

Με ευέλικτο σχεδιασμό, τα συστήματα ζύγισης της σειράς VERSA του οίκου Thermo Scientific υποστηρίζουν την αύξηση της απόδοσης της παραγωγικής διαδικασίας, μειώνοντας τα κοστοβόρα λάθη.

Η τοποθέτηση των συστημάτων ζύγισης σε υπάρχουσα γραμμή γίνεται με ευκολία, ενώ εξίσου εύκολος είναι ο χειρισμός, μέσω της λειτουργίας αυτόματου SETUP. Η σειρά VERSA ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα σε κάθε ανάγκη, διαθέτοντας ποικιλία μοντέλων, που μπορούν να αξιοποιηθούν σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Λειτουργούν με εξαιρετική ακρίβεια ± 0,01 gr και ταχύτητες άνω των 350 τμχ / λεπτό.

Πρόκειται για μια σειρά συστημάτων ζύγισης, για το δυναμικό έλεγχο του βάρους των προϊόντων, με εξελιγμένες δυνατότητες, που λειτουργεί με λογισμικό WINDOWS XP, ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί και για τον έλεγχο μετάλλων.

Ενδεικτικά προϊόντα

Global Versa GP Checkweigher

Global Versa GP Checkweigher

 

Το σύστημα ζύγισης Thermo Scientific ™ Global Versa GP Checkweigher είναι σχεδιασμένο για να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ακρίβεια σε υψηλότερες ταχύτητες.
Global VersaWeigh™ Checkweigher

Global VersaWeigh™ Checkweigher

Με το σύστημα Thermo Scientific ™ Global VersaWeigh ™ Checkweigher δίνεται η δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας, ελαχιστοποιώντας τη φύρα των προϊόντων.