Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας_βιομηχανικοί εκτυπωτές InkJet

Βιομηχανικοί εκτυπωτές InkJet

Οι βιομηχανικοί εκτυπωτές InkJet αποτελούν την ιδανική λύση για επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες. Η τεχνολογία εκτύπωσης με εκτόξευση μελάνης συνεχούς ροής (CIJ) είναι μια μέθοδος ανέπαφης εκτύπωσης, που χρησιμοποιεί μια σειρά μελανιών inkjet. Τα μελάνια των βιομηχανικών εκτυπωτών InkJet χαρακτηρίζονται από μικρό χρόνο στεγνώματος και είναι κατάλληλα για εκτύπωση σε οποιαδήποτε σχεδόν επιφάνεια.

Η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας Α.Ε. αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του οίκου Videojet, ο οποίος έχει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη τέτοιων εφαρμογών. Σήμερα, διαθέτει μια πλήρη σειρά από λύσεις CIJ, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών στην εκτύπωση. Με βάση την υψηλή τεχνογνωσία της, η Videojet έχει προχωρήσει στην απλοποίηση του σχεδιασμού των βιομηχανικών εκτυπωτικών InkJet. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνει να αυξάνει διαρκώς την αξιοπιστία της, ελαχιστοποιώντας τις απαιτήσεις συντήρησης των εκτυπωτών.

Ενδεικτικά προϊόντα

Βιομηχανικοί εκτυπωτές InkJet

Βιομηχανικός εκτυπωτής Inkjet Videojet® 1860

Ο Βιομηχανικός εκτυπωτής Inkjet Videojet® 1860 χαρακτηρίζεται από τις καινοτόμες δυνατότητες ευφυίας και επικοινωνίας, με πρωτοποριακά στοιχεία τεχνολογίας.

Βιομηχανικοί εκτυπωτές InkJet

Εκτυπωτής συνεχούς ροής Videojet® 1530

Ο εκτυπωτής InkJet Videojet® 1530 μεγιστοποιεί το προγραμματισμένο χρόνο παραγωγής, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, το κόστος κτήσης.

Βιομηχανικοί εκτυπωτές InkJet

Βιομηχανικός εκτυπωτής Inkjet Videojet® 1710

Ο Βιομηχανικός εκτυπωτής Inkjet Videojet® 1710 είναι ο κατάλληλος για εφαρμογές, που απαιτούν ευανάγνωστους κωδικούς μεταβλητών δεδομένων σε υλικά δύσκολο να σημανθούν.

vj-1220-front-72

Βιομηχανικός εκτυπωτής Inkjet Videojet® 1220

Ο Βιομηχανικός εκτυπωτής Inkjet Videojet® 1220 αφορά σε βασικές εφαρμογές παραγωγής, που λειτουργούν με μέτριες ταχύτητες.

vj-1040-angle-view

Εκτυπωτής συνεχούς ροής Videojet® 1040

Ο εκτυπωτής συνεχούς ροής Videojet® 1040 απευθύνεται σε ανάγκες βασικής σήμανσης και κωδικοποίησης.
VJ-1520-72dpi

Εκτυπωτής συνεχούς ροής Videojet® 1520

Ο εκτυπωτής συνεχούς ροής Videojet® 1520 απευθύνεται σε εφαρμογές κωδικοποίησης μέσης ισχύος.

690x390-1630-carousel1

Εκτυπωτές συνεχούς ροής Videojet® 1620 και Videojet® 1630

Οι εκτυπωτές συνεχούς ροής Videojet® 1620 και Videojet® 1630 έχουν σχεδιαστεί για απαιτητικές εφαρμογές, που λειτουργούν όλο το 24ωρο σε υψηλές ταχύτητες.