Εκτυπωτές Τεχνολογίας TIJ (HP Technology)

Εκτυπωτές Τεχνολογίας TIJ (HP Technology)

Οι εκτυπωτές τεχνολογίας Thermal inkjet (TIJ) είναι ιδανικοί για εφαρμογές, που η εκτύπωση υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη και η ευκολία χρήσης αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Οι απαιτήσεις συντήρησης συνίστανται σε ένα απλό σκούπισμα της κασέτας και της κεφαλής εκτύπωσης. Σχεδιασμένοι για να καλύπτουν τις ανάγκες των βιομηχανικών χρηστών, οι εκτυπωτές τεχνολογίας Thermal inkjet (TIJ) προσφέρουν εντυπωσιακό συνδυασμό λειτουργικότητας και απλότητας σε έναν ενιαίο, συμπαγή σχεδιασμό.

Παράλληλα, οι εκτυπωτές Wolke TIJ προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης με καθαρή λειτουργία χωρίς προβλήματα και ηλεκτρονικά συστήματα, που δεν απαιτούν συντήρηση από τον ελεγκτή. Επιτρέπουν πιο σύνθετες επιλογές κωδικοποίησης και δυνατότητα εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, εναλλακτικών γραμματοσειρών, λογοτύπων και κωδίκων δύο διαστάσεων, όπως οι κωδικοί GS1 DataMatrix και QR.

Ενδεικτικά προϊόντα

Inkjet Wolke m610® advanced

Θερμικός εκτυπωτής Inkjet Wolke m610® advanced

Ο εξελιγμένος εκτυπωτής θερμικού ψεκασμού inkjet (TIJ) Wolke m610 ανταποκρίνεται σε σύνθετες απαιτήσεις κωδικοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του απομακρυσμένου ελέγχου εκτυπωτή, για εφαρμογές κρίσιμης κωδικοποίησης.

Inkjet Wolke 8520

Θερμικός εκτυπωτής Inkjet Wolke 8520

Ο θερμικός εκτυπωτής 8520 της Videojet® είναι εκτυπωτής υψηλής ανάλυσης, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HP®. Αυτός ο ευέλικτος εκτυπωτής διαθέτει μια μεγάλη επιφάνεια αφής CLARiTY ™ για εύκολη λειτουργία.