Συστήματα Εφαρμογής Θερμοπλαστικής Κόλλας

Συστήματα Εφαρμογής Θερμοπλαστικής Κόλλας

Τα Συστήματα Εφαρμογής Θερμοπλαστικής Κόλλας, που διαθέτει η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας Α.Ε., περιλαμβάνουν προϊόντα, όπως: Πιστόλια Εφαρμογής Θερμοπλαστικής Κόλλας, Βασικές Μονάδες ψεκασμού Θερμοπλαστικής Κόλλας και Περιφερειακά Μονάδων Ψεκασμού Θερμοπλαστικής Κόλλας.

Ενδεικτικά προϊόντα

μηχανικό πιστόλι εφαρμογής κόλλας HB 240

HB 240

Το μηχανικό πιστόλι εφαρμογής κόλλας HB 240 του οίκου Buhnen είναι κατάλληλο για sticks 12mm θερμοπλαστικής κόλλας. Χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή δυνατότητα τήξης έως 1,5kg/h, με ακριβή ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας.

μηχανικό πιστόλι εφαρμογής κόλλας HB 250

HB 250

Το μηχανικό πιστόλι εφαρμογής κόλλας HB 250 του οίκου Buhnen εγγυάται την ασφαλή εργασία κατά τη διάρκεια όλων των εφαρμογών θερμής τήξης, που πραγματοποιούνται χειροκίνητα.

HB 710 Spray

HB 710 Spray

Το πνευματικό πιστόλι HB 710 Spray έχει ως βασική λειτουργία τον ψεκασμό, ωστόσο μπορεί να προσαρμοστεί και να προσφέρει εφαρμογή της κόλλας σε κόκκους.
HB 710 Bead

HB 710 Bead

Το πνευματικό πιστόλι για επαγγελματική χρήση HB 710 Bead είναι κατάλληλο για την εφαρμογή κόλλας σε κόκκους. Διαθέτει υψηλή ταχύτητα τήξης, αλλά και μηχανισμό κλεισίματος για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Βασικές Μονάδες ψεκασμού Θερμοπλαστικής Κόλλας
Ενδεικτικά προϊόντα

Σειρά B4

Σειρά B4

Η σειρά Β4 του οίκου Meler έχει σχεδιαστεί για χειροκίνητες και αυτόματες εφαρμογές, με βασικά χαρακτηριστικά της την αντοχή, την ευκολία στο χειρισμό και την αποτελεσματικότητα.

Σειρά Micron

Σειρά Micron

Η σειρά Micron είναι μια πρωτοποριακή λύση από τον οίκο Meler, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας ως και 60% σε σύγκριση με άλλους εξοπλισμούς της ίδιας κατηγορίας.

Σειρά Micron MOD

Σειρά Micron MOD

Η σειρά Micron MOD του οίκου Meler είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές με χαμηλή έως μέση κατανάλωση, αξιοποιώντας μόνο την ποσότητα της κόλλας που απαιτείται σε κάθε χρήση.

Σειρά Macro

Σειρά Macro

Η σειρά Macro καλύπτει διάφορα μοντέλα υψηλής παραγωγικότητας με γραναζωτές αντλίες, ανάλογα με τη χωρητικότητα της δεξαμενής: 50, 120 και 200 λίτρα και μέχρι τέσσερις αντλίες 30 cc / rev (ρυθμιζόμενες).

Περιφερειακά Μονάδων Ψεκασμού Θερμοπλαστικής Κόλλας
Ενδεικτικά προϊόντα

Χειροκίνητο πιστόλι ψεκασμού κόλλας

Χειροκίνητο πιστόλι ψεκασμού κόλλας

Το χειροκίνητο πιστόλι ψεκασμού κόλλας του οίκου Meler είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, με εργονομική σκανδάλη, εξασφαλίζοντας υψηλή ακρίβεια και ομοιομορφία στην εφαρμογή κόλλας.

Σειρά θερμαινόμενων κεφαλών NC

Σειρά θερμαινόμενων κεφαλών NC

Η σειρά θερμαινόμενων κεφαλών NC μπορούν να διαμορφωθούν έτσι, ώστε να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε ανάγκη εφαρμογής, χωρίς ειδικά σχέδια.

Σειρά θερμαινόμενων κεφαλών HS

Σειρά θερμαινόμενων κεφαλών HS

Η σειρά θερμαινόμενων κεφαλών HS αποτελεί την πιο πρόσφατη και πλήρη λύση για μηχανές υψηλών ταχυτήτων από τον οίκο Meler, προσφέροντας την εφαρμογή της κόλλας με μεγάλη ακρίβεια.

Θερμαινόμενοι σωλήνες

Θερμαινόμενοι σωλήνες

Οι θερμαινόμενοι σωλήνες του οίκου Meler είναι εύκαμπτοι, ισχυροί και έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Προγραμματιστής PC STARBI

Προγραμματιστής PC STARBI

Ο προγραμματιστής PC STARBI είναι κατάλληλος για εφαρμογές θερμής και κρύας κόλλας με μεταβλητή ταχύτητα μέχρι 600 m / min.

Αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας κόλλας

Αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας κόλλας

Το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας κόλλας του οίκου Meler εξασφαλίζει τη συνεχή εφαρμογή κόλλας, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.