ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ BARCODE – AUTO ID

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ BARCODE - AUTO ID

Η ΠΑΣΚΑΛ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ως επίσημο μέλος του οργανισμού GS1 ASSOCIATION GREECE μοναδικού εξουσιοδοτημένου φορέα του διεθνούς οργανισμού GS1 στην Ελλάδα, είναι πλήρως εξειδικευμένη σε κάθε εφαρμογή barcode.
Με εμπειρία άνω των 30 χρόνων, από τότε που το barcode δημιουργήθηκε, η εταιρία μας είναι από τους πρωτεργάτες της εισαγωγής του barcode στην ελληνική αγορά.

Από την στιγμή που αποκτήσετε τον μοναδικό εμπορικό διεθνή αριθμό του προϊόντος σας από τον φορέα GS1 ASSOCIATION GREECE, η εταιρία μας είναι ο συνεργάτης που χρειάζεσθε για τα παρακάτω επόμενα βήματα.
Σχεδιασμός και Δημιουργία ετικετών με το συγκεκριμένο barcode που αντιστοιχεί στον αριθμό του προϊόντος σας.
Eκτύπωση ετικετών με το συγκεκριμένο barcode στο μέγεθος ετικέτας που επιθυμείτε.
Oπτικός Έλεγχος των Barcode για εξακρίβωση του σωστού barcode και για εξακρίβωση της ποιότητας της εκτύπωσης τουbarcode σύμφωνα με τα πρότυπα ISO / ANSI( verification procedure)

Επίσης, η εταιρία μας προσφέρει και εξελίσσει εφαρμογές barcode στη γραμμή παραγωγής – συσκευασίας (online)
Mε την υλοποίηση των παραπάνω διαδικασιών, το προϊόν είναι έτοιμο να προωθηθεί στην εφοδιαστική αλυσίδα και με σιγουριά να φτάσει στον τελικό καταναλωτή.

Για την δυναμική παρακολούθηση των προϊόντων σας από την παραγωγή μέχρι τον τελικό καταναλωτή, η εταιρία μας εφαρμόζει συστήματα ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.