COOKIE POLICY

Summary

This document describes the Cookie Policy in respect to the use of Cookies and Similar Technologies

Scope
All websites and/or any mobile application operated by or on behalf of Pascal S.A. and/or its associated companies.

Related Documents
Data Protection Policy

Cookie Policy

This Cookie Policy provides information in respect to the use of Cookies and Similar Technologies by the website(s) and/or any mobile application operated by or on behalf of PASCAL S.A. and/or its associated companies (“Website”). We will also describe what options you may have regarding Cookies & Similar Technologies.

This Cookie Policy forms part and is incorporated into the terms of use of the Website and may be subject to amendments from time to time. You are advised to check our Cookie Policy regularly to be informed of any updates. Relevant notifications on substantial amendments may also be displayed on our site. By visiting the Website you agree to accept any changes made to this Policy.

In some cases, we may use tracking technologies to collect information that is personally identifiable, or that can become personally identifiable if we combine it with other information. In such cases, our Privacy Policy will apply in addition to this Cookie Policy.

What are cookies

Cookies are small text files —usually consisting of letters and numbers—stored on your device by a website server.

Cookies are distinguished in “Session Cookies” and “Persistent Cookies” depending on the time they remain stored on your device. “Session cookies” are stored on your device at the time you visit a website and are deleted automatically after you close your browser. “Persistent cookies” are stored on your device at the time you visit a website and remain stored after you close your browser. Persistent cookies will be activated again automatically when you open your browser and browse the internet.

First and third party cookies – Whether a cookie is “first” or “third” party refers to the website or domain placing the cookie. First party cookies in basic terms are cookies set by a website visited by the user – the website displayed in the URL window. Third party cookies are cookies that are set by a domain other than the one being visited by the user. If a user visits a website and a separate company sets a cookie through that website this would be a third party cookie.

Why we use cookies?

We use cookies to give you the best browsing experience possible.  Certain cookies are technically necessary in order for the Website to operate properly. Other cookies are used to perform functions like advertising, obtaining statistics (i.e. how many site visitors view certain pages on our Website or receive our advertisements when visiting other websites) and facilitating your interaction with social networks.

We and/or third parties providing services on behalf of us classify cookies in the following categories. You can opt-out of each cookie category (except strictly necessary cookies) at any time.

Strictly Necessary Cookies

These cookies are absolutely necessary in order to provide you the requested services through the Website. These are essential to enable you to visit our Website and use its features properly. Basic functions such as the following rely on these key cookies:

staying logged into our Website;

remembering any personal information you insert at the Website at the time of transactions through our site;

ensuring the safety of the requested transactions by directing you to payment applications of third party websites and redirecting you to the Website in order to complete your transaction;

helping you retrieve information about your transaction once this is completed; and

in general, providing services and information to you upon your request.

Performance Cookies

These cookies collect information on how users use the Website, in order to enable us to update and improve our Website and visitor experience. These cookies do not collect information that identifies a visitor. Such cookies collect information, in respect of:

pages that users visit more often;

products and services which are of more interest;

advertisements or offers that users have viewed;

links that users have followed;

error messages that users may receive while browsing the Website, etc.

Functionality Cookies

These cookies enable us to personalize our content for you, greet you by name, and remember your preferences (for example, your choice of language or region). If you choose to delete/disable these functionality cookies, any preferences/settings you selected will not be retained for subsequent visits to our Website.

Targeting/Advertising Cookies

These Cookies record your online activities, including your visits to our Website, the pages you have visited, and the links and advertisements you have clicked. One purpose of this is to help make the content displayed on our Website more relevant to you. Another purpose is to allow delivery of advertisements or other communications to you that are designed to be more relevant to your apparent interests. Delivery of interest-based advertising may involve us, our service providers and partners such as publishers, data management platforms, and demand side platforms. For example, if you look at a page on one of our Website, we may cause an advertisement to be delivered to you, on our Website or on other websites, for products referenced on that page or for similar products and services. We and our service providers and partners may also append other data to information collected by these Cookies, including information obtained from third parties, and share this information with third parties for the purpose of delivering ads to you.

Third Party Cookies

In order to provide more interesting content to you and help you interact with your social media accounts, the Website may incorporate third party content and services (e.g. “plugins” of Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest etc.) or links to third party websites. By accessing such third party links and/or websites, you are subject to the cookies policy of such third party. In such case, you proceed on your own responsibility and we bear no responsibility whatsoever in respect of any issue arising out of the storage of cookies on your device by any such third party websites.

[Option 1:] To find a detailed list please visit http://cookiepedia.co.uk/website/pascalpackaging.com

[Option 2:] Below is a detailed list of the cookies we use on our Website. Use

[http://cookiepedia.co.uk/website/pascalpackaging.com] to get the list

How to control cookies

Most web browsers automatically accept cookies but provide controls that allow you to block or delete them. You have the ability to enable or disable the storage of cookies on your device by changing the settings of your browser at any time. You can also set your browser to inform you before a cookie is stored on your device or follow your browser’s instructions to delete cookies already stored. If you use various devices, you have to adjust your preferred browser settings in respect to cookies at each one of your devices.

If you choose to disable all cookies, you may not be able to fully experience the interactive features of our Website or receive our services via our Website.

Deleting cookies does not delete Flash objects. You can learn more about Flash objects including how to control and disable them on the Adobe website. You can find additional information on cookies and similar technologies used on various websites through your browser or other internet resources.

To manage cookies via your browser, click the following links to be directed to your browser’s instructions:

Microsoft Windows Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Apple Safari

You can learn more about cookies and the following third-party websites:

AllAboutCookies: http://www.allaboutcookies.org/

Cookiepedia: http://cookiepedia.co.uk/

What are similar technologies?

Pixel tags, web beacons, embedded script and clear GIFs (graphics interchange format) are tiny files used to monitor navigation on a website and may be used with cookies. Flash objects (local shared objects) are small files stored on your device by a website using Adobe’s Flash player technology.

Web beacons and embedded scripts

Web beacons and embedded scripts are other technologies that we use in our websites, as well as in some of our emails and ads.

Web beacons (or “tags”) are bits of programming code included in web pages, emails, and ads that notify us, and/or third parties providing services on behalf of us, when those web pages, emails, or ads have been viewed or clicked on.

Embedded scripts are bits of programming code included within some of our web pages that measure how you use those web pages, such as which links you click. We use this information to improve our websites, tailor our Website to your likely interests, and conduct market research. You may be able to turn off scripting functionality, such as JavaScript, within your browser (please refer to your browser’s help function). Note that if you disable scripting functionality, our Website may not function properly.

Privacy

We are committed to good privacy practices. For more information about our approach to privacy see our Privacy Policy.

How to Contact Us

If you have any questions about how we use Cookies, you can contact us using the information set forth below. Please include your contact information and a detailed description of Cookie concern.

Διεύθυνση

Κωστή Παλαμά 36
14343 Νέα Χαλκηδόνα

Τηλέφωνα

Τηλ: 210-2589823
Fax: 210-2589621

άμεση τεχνική υποστήριξη
(+30) 693 2487 202

This Notice updates and supersedes previous versions. We may change this Notice at any time. The “LAST UPDATED” section at the bottom of this page lists when this Notice was last revised. Any changes to this Notice will become effective when we make the revised Notice available on or through the Sites. LAST UPDATED: May 24, 2018

Document Revision

This document is periodically reviewed and revised where appropriate by the Data

 

www.pascalpackaging.com DATA PROTECTION POLICY

——————————————————————————————————-

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στην ΠΑΣΚΑΛ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ έχουμε ως βασική προτεραιότητά μας την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να ενημερωθείτε επαρκώς αναφορικά με το είδος των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε.
Ο παρών δικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο δικτυακός τόπος της ΠΑΣΚΑΛ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ για τους όρους προστασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των δικτυακών τόπων τρίτων. Επιπλέον δικτυακοί τόποι μπορεί να προστεθούν μελλοντικά, για τους όρους προστασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των οποίων σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο δικτυακός τόπος της εταιρείας.

Γενικές πληροφορίες και υπεύθυνος επεξεργασίας

Η εταιρεία «ΠΑΣΚΑΛ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΕ» είναι υπεύθυνος επεξεργασίας για τη συλλογή, αποθήκευση και εν γένει επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του παρόντος διαδικτυακού τόπου, όπως αυτά συλλέγονται και αποθηκεύονται μέσω αυτού καθώς και των συνδεδεμένων με τον διαδικτυακό τόπο σελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ως άνω εταιρεία στο εξής θα καλείται η «Εταιρεία».

1. Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε και πώς;
Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως εξής:
• Πληροφορίες όταν επικοινωνείτε μαζί μας
Αν επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας τόπο και έχετε μία ερώτηση ή κάποια παρατήρηση, μπορείτε να την υποβάλετε στην Εταιρεία μας με τη συμπλήρωση της διαθέσιμης στο διαδικτυακό τόπο φόρμας επικοινωνίας. Θα σας ζητηθεί να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο, την εταιρεία σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας / ερώτημά σας / παρατήρησή σας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για να απαντήσουμε σε σχέση με το ερώτημά σας / παρατήρησή σας. Θα προβούμε σε καταχώριση των αιτημάτων σας, των ερωτήσεών σας / παρατηρήσεών σας και των αντίστοιχων απαντήσεών μας, και τυχόν άλλων ενεργειών για τη διαχείριση του αιτήματός σας / επικοινωνίας. Όλες οι πληροφορίες θα διατηρούνται για 6 μήνες μετά από τη διεκπεραίωση της ερώτησης / του αιτήματός σας.
• Πληροφορίες όταν υποβάλλετε αίτημα για τεχνική υποστήριξη
Αν επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας τόπο και επιθυμείτε να σας παράσχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να υποβάλετε στην Εταιρεία μας μια φόρμα με στοιχεία του μηχανήματος και δικά σας. Θα σας ζητηθεί να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, αριθμό φαξ και τη διεύθυνση email σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το μηχάνημα και το αίτημά σας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για την παροχή τεχνικής υποστήριξης. Θα προβούμε σε καταχώριση των δεδομένων σας τα οποία θα διατηρούνται για 6 μήνες μετά από τη διεκπεραίωση της ερώτησης / του αιτήματός σας.
• Πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας και τη χρήση του ιστοτόπου
Συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τον διαδικτυακό μας τόπο, όπως τη διεύθυνση IP σας, ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε, την κατηγορία συσκευής, το πρόγραμμα περιήγησης και το είδος προγράμματος περιήγησης ιστού, τα κλικ και τις προβολές. Οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση από εσάς του ιστοτόπου και των υπηρεσιών μας δίνει τη δυνατότητα να προβούμε σε κατηγοριοποιήσεις, δηλαδή να διαμορφώσουμε ομάδες επισκεπτών του ιστοτόπου ή πελατών με ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, όπως ηλικιακή ομάδα, φύλο ή περιοχή. Είναι πιθανό να σας προσθέσουμε σε μία από τις κατηγορίες μας. Χρησιμοποιούμε τις κατηγορίες για την εξατομίκευση του ιστοτόπου και, παραδείγματος χάριν, για να αλλάξουμε τη σειρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης ή του σημείου προβολής ορισμένων προσφορών, ώστε να είναι πιο πιθανό να τις δείτε. Ενδέχεται, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε τις κατηγορίες για να προβάλλουμε ηλεκτρονικές διαφημίσεις που θεωρούμε ότι είναι σχετικές για εσάς και για να σας αποστείλουμε εμπορικά μηνύματα. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όπως απαιτείται στο πλαίσιο των νομίμων συμφερόντων μας, προκειμένου να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας στους καταναλωτές και τους επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου, να έχουμε τη δυνατότητα να προσελκύσουμε περισσότερους καταναλωτές, και να βελτιώσουμε την πώληση των υπηρεσιών μας. Διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για μέγιστο διάστημα 14 μηνών.

• Συντήρηση και βελτιστοποίηση του ιστοτόπου μας
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας χρησιμοποιούνται επίσης για τη συντήρηση και ανάλυση του διαδικτυακού μας τόπου, με σκοπό την επίλυση ζητημάτων απόδοσης, τη βελτίωση της διαθεσιμότητας και της εμπειρίας του χρήστη. Καταγράφουμε κάθε χρήση του διαδικτυακού μας τόπου. Η χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για αυτούς τους σκοπούς είναι αναγκαία στο πλαίσιο των νομίμων συμφερόντων μας και οι πληροφορίες διατηρούνται για μέγιστο χρονικό διάστημα 14 μηνών. Τα αρχεία καταγραφής της χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου θα διαγράφονται εντός 14 μηνών μετά τη δημιουργία τους.

2. Σκοποί επεξεργασίας
α. Υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων/βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανιχνεύσουμε προβλήματα στο διακομιστή και να εξασφαλίσουμε την καλή λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, τα οποία συλλέγει μέσω του ιστοτόπου, προκειμένου να προσφέρει νέες υπηρεσίες μέσω του ιστοτόπου ή να βελτιώσει τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες.
Νομική βάση της επεξεργασίας: το έννομο συμφέρον της Εταιρείας να διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου και να βελτιώνει τις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.
β. Συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις: Όταν δεχόμαστε σχετικά εντάλματα δικαστηρίων ή δημοσίων αρχών, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματα αυτά.
Νομική βάση της επεξεργασίας: Συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.
γ. Προώθηση υπηρεσιών της Εταιρείας: Οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου και των υπηρεσιών μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργούμε τμήματα, που ομαδοποιούν τους επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου και τους καταναλωτές με κοινά χαρακτηριστικά όπως ηλικία, γένος και περιοχή. Τα τμήματα στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα μας και να αλλάζουμε π.χ. τη σειρά των αποτελεσμάτων της αναζήτησης σας ή να σας εμφανίζεται μια διαφήμιση η οποία πιστεύουμε ότι είναι του ενδιαφέροντός σας.
Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε δεδομένα σας που έχετε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αν π.χ. συμμετάσχετε σε εταιρικό διαγωνισμό μέσω κοινωνικού δικτύου), εφόσον έχετε δώσει στον πάροχο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης την άδεια να τα μοιραστεί με εμάς.
Τέλος, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να σας στείλουμε ενημερωτικά e-mails/το newsletter μας, όταν εσείς έχετε δώσει τη σχετική συγκατάθεση.
Νομική βάση της επεξεργασίας: έννομα συμφέροντα της εταιρείας/η συγκατάθεσή σας στην περίπτωση εγγραφής σας για λήψη ενημερωτικών e-mails/newsletter.
δ. Νομική προστασία της εταιρείας: Εξασφάλιση της εφαρμογής των όρων χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου και προστασία των νομικών μας δικαιωμάτων.
Νομική βάση της επεξεργασίας: τα έννομα συμφέροντα της Εταιρείας.

3. Cookies
Ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου συλλέγεται μέσω της χρήσης cookies και παρόμοιων τεχνικών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν μικρές ποσότητες πληροφοριών, τα οποία μεταφορτώνονται και μπορεί να αποθηκευτούν στη συσκευή χρήστη σας, π.χ. τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε και μπορεί να είναι παρόμοιες με τα cookies είναι εικονοστοιχεία παρακολούθησης, Java scripts, tags και web beacons. Eσείς σαν επισκέπτης της Ιστοσελίδας μας θα πρέπει να γνωρίζετε γενικά ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς την αποδοχή της χρήσης cookies. Συνοπτικά, τα cookies τα οποία χρησιμοποιούμε σαν ιστοσελίδα, χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: Βοηθάνε την ιστοσελίδα να λειτουργεί πρωταρχικά, να είναι εύχρηστη κάνοντας δυνατή τη χρήση βασικών λειτουργιών, όπως περιήγηση στη σελίδα μας, και πρόσβαση σε ασφαλείς τοποθεσίες της ιστοσελίδας μας. Η ιστοσελίδα δυστυχώς δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη χρήση αυτών.
ΕΠΙΛΟΓΗΣ : Δίνουν τη δυνατότητα σε μία ιστοσελίδα να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που μια ιστοσελίδα συμπεριφέρεται ή μοιάζει, όπως θυμάται για παράδειγμα την επιθυμητή γλώσσα ή την περιοχή που είστε.

4. Δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας και φορητότητας των δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την επισκόπηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας που υφίστανται επεξεργασία από εμάς ή για λογαριασμό μας. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία (κατά περίπτωση) των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα επικοινωνώντας μαζί μας στο email marketing@pascalpackaging.gr και υποβάλλοντας σχετικό αίτημα.
Έχετε υπόψη ότι για τα αιτήματα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία ή τις κατευθυντήριες γραμμές της Εταιρείας ενδέχεται να ζητηθεί η εκ νέου σύνταξή τους ή να απορριφθούν, και ότι ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εξαιρούνται από τέτοια αιτήματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία δεδομένων και άλλους νόμους και κανονισμούς.
Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα διαβιβάσουμε, κατ’ απαίτησή σας, τα δεδομένα σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικώς εφικτό.

5. Δικαίωμα προβολής αντιρρήσεων
Έχετε επίσης το δικαίωμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαιτήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, αλλά εφόσον συντρέχουν επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι, θα εξακολουθήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, και εφόσον το πράξετε, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.
Σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση για τη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της εκ μέρους μας επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
Τα σχετικά με την ενάσκηση των ως άνω δικαιωμάτων αιτήματα των χρηστών μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση marketing@pascalpackaging.gr
Οι χρήστες μπορούν επίσης να υποβάλουν παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων τους (www.dpa.gr). Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αρχής, οι καταγγέλλοντες πρέπει να υποβάλουν προηγουμένως το παράπονό τους στον υπεύθυνο επεξεργασία ή στον υπεύθυνο προστασίας.

6. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού για τον οποίο συνελέγησαν, σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία. Όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τότε αυτά διαγράφονται. Οι συγκεκριμένες περίοδοι διατήρησης για καθέναν από τους σχετικούς σκοπούς επεξεργασίας παρατίθενται παραπάνω.

7. Πώς και με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας (αποδέκτες προσωπικών δεδομένων)
Ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας με τρίτους για να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα και για να διαχειριστούμε τον ιστότοπό μας. Οι εν λόγω τρίτοι είναι:
• πάροχοι υπηρεσιών, όταν απαιτείται, για την παροχή σε εμάς μιας υπηρεσίας και για την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων,
• πάροχοι υπηρεσιών που μας βοηθούν να οργανώσουμε εκστρατείες και προωθητικές ενέργειες,
• διαφημιστικές εταιρείες,
• πρακτορεία ΜΜΕ για σκοπούς εμπορικής προώθησης και έρευνας,
Απαιτούμε από τους παρόχους υπηρεσιών να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα για την προστασία της εμπιστευτικότητας και της ασφάλειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ενδέχεται, επίσης, να χρειαστεί να παράσχουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση ή δικαστική εντολή.

8. Ασφάλεια δεδομένων
Η Εταιρεία διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους, για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας τους και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή/απώλεια/αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.
Αν και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στον διαδικτυακό της τόπο, καθώς η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να είναι ποτέ απόλυτα ασφαλής.
Ο διαδικτυακός μας τόπος μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων, το περιεχόμενο και την ασφάλεια που έχουν άλλοι διαδικτυακοί τόποι, οι οποίοι δεν διέπονται από την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να μελετάτε πάντα προσεκτικά τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους. Επίσης, εάν επιλέξετε να κοινοποιήσετε πληροφορίες από τον διαδικτυακό μας τόπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

9. Εφαρμοστέο Δίκαιο
Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

10. Τροποποιήσεις
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει συνταχθεί κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων με αριθμ. 2016/679/ΕΕ. Σε περίπτωση επικαιροποίησης, οποιαδήποτε αλλαγή θα αναρτηθεί στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας και θα φέρει ημερομηνία αναθεώρησης.

11. Επικοινωνία με ΠΑΣΚΑΛ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία μας για ζητήματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση marketing@pascalpackaging.gr